Page 12 - Microsoft Word - Maandagavond 13 nov De Futureproof Organisatie def incl voor- en achterkant.docx
P. 12

Ik heb geleerd van de organisatiepsychologie, het transitiedenken, verandermanagement, de theorie rondom duurzaam ondernemen en leiderschapsdenken.
De kennis die ik heb opgedaan, wil ik graag delen. En ik wil voorbeelden geven van organisaties die al goed bezig zijn. Hiermee hoop ik dat zij als rolmodellen gaan fungeren voor organisaties die ook Futureproof willen zijn.
Wat biedt dit boek in een notendop?
Dit boek is bedoeld voor innovatieve ondernemers en organisaties die voorbereid willen zijn op de toekomst. Die willen weten wat er speelt op het gebied van organisatieontwikkeling. Maar die ook te maken hebben met de hectiek van het hedendaagse bestaan, met volle agenda’s, deadlines en andere verantwoordelijkheden. Daarom heb ik de informatie makkelijk en aantrekkelijk gepresenteerd.
Dit boek is makkelijk leesbaar en visueel aantrekkelijk. Ik geef per kenmerk in een paar pagina’s de essentie, inclusief praktische tips. U bent in no time weer op de hoogte van de laatste stand van zaken. U kunt makkelijk doorbladeren naar de kenmerken die uw interesse hebben. Heldere illustraties ondersteunen de inhoud en maken de hoofdstukken aantrekkelijk om te lezen. Sommige illustraties geven relevante boeken weer, die de moeite van het lezen waard zijn. De tekst is herkenbaar en inspirerend, vanwege de vele voorbeelden van diverse organisaties.
De tips helpen u om eerste, praktische stappen te zetten om een bepaald kenmerk te implementeren in uw organisatie. Ook geef ik voorbeelden hoe andere organisaties dit opgepakt hebben. De digitale versie van dit boek heeft links, zodat u direct kunt doorklikken naar relevante websites met aanvullende informatie.
 5
   10   11   12   13   14